Mijn visie

Loepzuiver design, met oog voor comfort

Als specialist in villabouw kies ik voor pure ontwerpen die uitblinken in comfort en elegantie.

Dit zijn mijn vijf garanties:

Dankzij mijn jarenlange ervaring bij toonaangevende villabouwbedrijven ben ik thuis in de wereld van de residentiële bouw. Doordat ik op de hoogte blijf van de beste materialen en opties bezorg ik u een kwalitatief ontwerp op maat, en binnen uw budget.

Met mensen werken is mijn sterkte: wie erin slaagt om dit correct en met oog voor heldere communicatie te doen, eindigt met het beste bouwproject.
Daarom focus ik op goede samenwerkingen met bouwheren en aannemers, zodat we een concept kunnen uitwerken dat de identiteit van de bouwheer weerspiegelt.

Ook een degelijk netwerk is belangrijk voor een architect. Dankzij mijn jarenlange ervaring in de villabouw kan ik me beroepen op een netwerk van professionals.

Ik laat me leiden door functionaliteit, uitgepuurde ontwerpen en een goede voorbereiding. Die waarden liggen aan de basis van elk succesvol project.

Ik volg de trends, maar laat me niet beperken. Doordat ik een canon van stijlen in de vingers heb kunt u bij mij terecht voor tijdloze architectuur in een hedendaagse vormgeving, landelijke woningen, pastorieën, wat u ook verkiest, ik streef altijd naar een zuivere homogene vormentaal. Van energiezuinig tot volledig passief, aan u de keuze.

Kom uw droomproject bespreken!

Wij werken graag met u samen aan uw droom.
Maak gerust even een afspraak.
Het eerste gesprek is gratis.

Maak een afspraak